مصرف موز باعث باز شدن عروق خونی می‌شود

مصرف موز باعث باز شدن عروق خونی می‌شود

 یک متخصص تغذیه گفت: مصرف موز باعث باز شدن عروق خونی می شود. منیزیم موجود در موز از تصلب و گرفتگی عروق جلوگیری می کند.


مریم مراداف در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس افزود: 100 گرم موز حدود 95 کیلو کالری انرژی، 75 گرم آب و حاوی ویتامین B6، پتاسیم، منیزیم، فولات، کلر، فسفر است.
وی گفت: موز به علت داشتن پتاسیم سبب کاهش فشار خون می شود. موز از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. موز حاوی پتاسیم بالایی است. زیرا پتاسیم، باعث باز شدن رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود. پتاسیم و منیزیم بسیار خیلی زیادی وجود دارد. برای بیماران فشار خونی بسیار موثر است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: منیزیم یک عامل گشادکننده عروق است. مصرف موز از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند. پتاسیم موجود در موز از فعالیت رادیکال های آزاد مضر جلوگیری می کند و مانع از تصلب و گرفتگی عروق می شود. موز ملین و برای رفع یبوست مفید است.
مراداف افزود: موز به دلیل داشتن فولات و B6 خونساز است بنابراین برای اشخاص لاغر و کم خون می تواند مفید باشد. موز بعلت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد